top of page

De
Voedsel

Ik ben opgegroeid met een Jamaicaanse moeder, dus mijn eerste culinaire ervaringen waren gevuld met de rijke smaken van Jamaica, beïnvloed door de West-Afrikaanse, Indiase en Zuid-Amerikaanse keuken en ingrediënten die inheems zijn in het tropische klimaat van het eiland.

Scroll naar beneden voor menu's

Als het op eten aankomt, is variatie voor mij het levenskruid, dus ik zal proberen een paar maanden lang twee of drie menu's afwisselend aan te bieden, zodat iedereen die dat wil, een tijdstip kan boeken dat bij zijn/haar schema past.

Ik start Ashs Plek waar mijn voedselreis begon: Jamaica. Niet alleen ligt Jamaicaans eten mij nauw aan het hart, het is voor veel Nederlanders een vrij nieuwe keuken, wat mij boeit omdat ik de kans krijg om je kennis te laten maken met enkele van onze meest geliefde gerechten met mijn eigen twist die je nooit zult vergeten.

menus

MenuThe menus below are served at our 'Dinner Party with Strangers' events. The menu for our Pop-up Weekenders can be found on the event page. Each menu includes three courses; starters, main and dessert. There is a vegan alternative listed for each course and if you need an alternative dish for one course, please let us know in advance in the dietary requirements section when you reserve with us.


Set Menu One (Spring/ Summer 2025)
Set Menu One (Spring/ Summer 2025)
Set Menu available on specific dates each month. Check our reservations page for the dates of dinner parties serving Set Menu One.


Starters - Jamaican cod fish fritters with a salsa


Starters (vegan) - Jamaican vegetable fritters with salsa
Vegetarian
Vegan


Main - Jerk Chicken served with Jamaican Rice and Peas, coleslaw and fried plantain


Main (vegan) - Jerk Aubergine served with Jamaican Rice and Peas, coleslaw and fried plantain plantain
Vegetarian
Vegan


Dessert - Mango sorbet with seasoned fresh mango (vegan friendly) and scotch bonnet jam
Vegetarian
Vegan



Set Menu Two (Spring/ Summer 2025)



Starters - Jerk Pork Skewers
Pork shoulder marinated in our homemade jerk marinade for 48 hours and then smoked with fruit tree wood served on skewers with seasoned mixed vegetables.


Starters (vegan) - Jerk jackfruit Skewers
Jackfruit chunks marinated in our homemade jerk marinade and then grilled on the BBQ. Served on skewers with seasoned mixed vegetables.
Vegetarian
Vegan


Main - Escovich fish fillet with steamed white rice, Jamaican bammy (cassava flatbread) and coleslaw


Main (vegan friendly) - Escovich Jamaican cho cho with steamed white rice, bammy (cassava flatbread) and coleslaw
Vegetarian
Vegan


Dessert - Banana fritter with homemade rum and raisin ice cream


Dessert (vegan friendly) - Banana fritter with homemade coconut, rum and raisin ice cream
Vegetarian
Vegan



Set Menu Three (Spring/ Summer 2025)



Starters - Mac 'n' cheese with peppered prawns
Vegetarian


Starters (vegan friendly) - Mac 'n' cheese (dairy free) with peppered jackfruit


Main - Classic Jamaican Curry Goat with white rice, Jamaican slaw and fried plantain


Main (vegan friendly) - Sweet potato and red bean curry with steamed white rice, Jamaican slaw and fried plantain
Vegetarian
Vegan


Dessert (vegan friendly) - Plantain cake with a vanilla cream (non-dairy)
Vegetarian
Vegan

WE ZIJN OPEN:

Op bepaalde dagen.  Bekijk onze beschikbare reserveringsdatahier.

Hongerig?

Probeer iets nieuws bij Ashs Plek.

Op coole locaties in de stad Amsterdam

© 2023 Ashs Plek

Ashs
Plek

bottom of page